2011. november 24., csütörtök

HTC EVO 3D Független, ÚJ! (2év HTC garancia) - Jelenlegi ára: 135 000 Ft

Ajándék BRANDO fólia!
1, 2GHZ Dual core
Menthetetlenül beköszönt az okostelefonok világába is a 3D megjelenítés. Az EVO 3D néven megjelenő 3D-s okostelefon elsődleges érdekessége, hogy 3D szemüveg nélkül is képes lesz 3D-s videók és egyéb tartalmak megjelenítésére, valamint képes lesz ilyen videók felvételére.
A két hátsó és egy első kamerával rendelkező okostelefon ugyanazt a qHD kijelzőt kapja majd, mint a nem is olyan régen bejelentett HTC Sensation. A nagy 4, 3 hüvelykes kijelzőn kiválóan érvényesülhet minden profi tartalom. A két 5 Mpix felbontású kamera akár 720HD felvételeket is képes rögzíteni, csak győzze memóriakártyával!
Az EVO 3D is a megújult HTC Sense kezelőfelüléettel érkezik majd, így az aktív záróképernyő, a live tartalmak mindegyike elérhető lesz. Az erős 1, 2 GHZ dual core processzornak köszönhetően a készülék videólejátszási, az alkalmazásfuttatási és internetes képességei is az élmezőnybe tartoznak, a beépített 1 GB memória pedig számtalan Android alkalmazás futtatását teszi lehetővé.
3D szemüveg nélkül
A térhatású kijelző azt jelenti, hogy a 3D-s effektusok természetesen, képekként és videókként emelkednek ki a képernyőről, elhagyva a 3D-s szemüvegek nehézségeit. Élje újra a legkedvesebb emlékeit mintha ott lenne, nézze újra a HTC Evo 3D dupla 5 megapixeles kamerával felvett videókat. A szórakoztatás egy egészen új dimenzót nyer a 3D-s filmekkel, videókkal, képekkel és játékokkal amik szinte kilépnek a 4. 3 colos qHD képernyőről. A magával ragadó 3D-s hatás és a stereo surround hangrendszer egy új felfedezésre és megosztásra váró világot teremt. A HTC EVO 3D-t egy erős, 1, 2 gigaherzes kétmagos QualcommŸ Snapdragon™ hajtja, ami nemcsak a brilliáns 3D hatást támogatja, de hozzájárul a gyors és reaktív böngészéshez, az azonnali fénykép készítéséhez - tökéletes gyors mozgások megörökítéséhez - és a zökkenőmentes HD (720p) video használatához.
HTC Sense
A HTC EVO 3D a legújabb HTC Sense élménnyel egészül ki. Vesse bele magát a 3D-s menükbe és alakítsa saját igényei szerint a képernyőt, tegye egy naprakész felületté, ami tartalmazza a fényképalbumától kezdve a legfrissebb üzenetait a közösségi oldalakról. Legyen az emailezés, közösségi kapcsolattartás vagy szörfözés az interneten. Az aktív képernyő egy személyre szabható felület, amivel azonnal, egyetlen mozdulattal a kedvenc alkalmazásainkhoz ugorhatunk. A HTC ikonikus időjárás alkalmazása szintén visszatér, amivel a felhők között szárnyalhatunk és sütkérezhetünk a napsütésben, köszönhetően a gyönyörű, teljesképernyős 3D-s amimációknak.



Jelenlegi ára: 135 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 17:28
. HTC EVO 3D Független, ÚJ! (2év HTC garancia) - Jelenlegi ára: 135 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése